Dpfmac Radiator Cleaning Machines-700

DpfMac Partikül Filtre Temizleme firması; partikül temizleme makinası üreticisi olarak katalizör ve filtre temizleme makinalarını Avrupa’da ve Türkiye’de temizleme ve çalışma özelliği bakımından ilk özelliğini taşımaktadır.

DpfMac’in kabinli makinesine doğru bir şekilde partikül veya katalizörü başlığa takılmasının ardından kapağı kapatıp, tamamen oto kontrol sistemiyle kumanda panosundan otomatik açma – kapama sistemiyle temizliği gerçekleştirmektedir. Kabinli Dpf Mac partikül temizleme makinesinde kullanılmakta olan tüm metal parçalar 304 paslanmaz çelikten üretilmiş ve diğer kullanılan malzemeler de sektöründe kendini ispatlamış markalardan tercih edilmektedir. Ayrıca makinalar; ağır vasıta ve hafif ticari araçların filtrelerini temizlemektedir. Tasarımı ve patenti Dpf Mac firmasına ait olan patentli makineyi özel formüllü çözücü ile birleştirerek tıkanmış olan partikül filtreyi veya katalitik konvektörü kısa bir zamanda temizlemektedir.

Dizel Dpfmac partikül temizleme makinası ve filtresi, dizel motorlu araçlarda yanma sonrası ortaya çıkan kurumları ve zararlı gazları tutmak için tasarlanan doğaya daha temiz hale gelmesi için zararlı tüm maddeleri içerisine hapseden yapıya sahip olmasıdır.

Avrupa standartlarına göre tasarlanan bu sistemde hidrokarbonlar, karbon monoksit gibi egzoz emisyonlarını ve partikülleri azaltmak amacı ile, emisyon düzenlemesini karşılamak üzere tüm dizel motoru bulunmakta olan araçlarda partikül filtre tercih edilmektedir. Bu sistem ile partikül parçacıklarının süzülmesi  ile daha düşük emisyon değerine sahip egzoz gazı oluşturulması amaçlanmaktadır.

Daha detaylı bilgi almak için oluşturulmuş olan bağlantı metnine tıklayarak ilgili web sitesine kolaylıkla ulaşabilmeniz ve irtibata geçebilmeniz mümkündür.

Dpfmac Radiator Cleaning Machines-700

Torpide Sökmeye Son Veren DpfMac
* Araç içi torpido sökmeden, dağıtmadan kalorifer peteklerini temizler.
* Araç üzerinde Ana Radyatörü sökmeden temizler.
* Motor içi silindir su kanallarını sökmeden temizler.
* Yazın harareti engeller.
* Kışın aracın erken ısınmasını sağlar.
* %10’a kadae yakıt tasarruflu sağlar.
* Aracınızın radyatör ve motorunu RTM700 ile temizlenmesiyle dışarı çıkan tortu ve
paslardan arınarak motorun ömrümü uzatır.
* LPG, CNG ve Yağ Soğutucu Regülatörleri araç üzerinden sökmeden temizlenmesini sağlar.

Çınar Makina Dpf Mac Partikül temizleme Makinaları (Diesel Particulate Filter Cleaning Machines) konusunda uzmanlaşmıştır. Profesyonel kadrosu ve destek ekibi ile her daim hizmet alabilceğiniz bir firma İletişim İçin ve detaylı bilgi için arayabilirsiniz.